Bardienst reglement

Bij TVR zijn, zoals jullie waarschijnlijk wel weten, veel vrijwilligers actief. De baractiviteiten worden gecoördineerd door de Werkgroep Kantine ( telefoonnummers: zie onderaan deze pagina). Op alle seniorleden wordt  een beroep gedaan om een bardienst te draaien. Tijdens de bijzondere ALV van 12 december 2017 zijn daar de volgende afspraken over gemaakt.

 

1. Ieder senior lid betaalt een inleg van € 25,- die men terug kan verdienen door 1 bardienst te draaien. Deze inleg wordt automatisch geïnd bij de eerste incasso van de contributie in januari.

2. Leden die geen bardienst willen doen kunnen hun dienst afkopen. Zij dienen dit aan het begin van het jaar, doch uiterlijk voor 1 maart per e-mail te melden bij de Werkgroep Kantine.

3. Nadat de bardienst is vervuld wordt de inleg van € 25,-, voor het eind van het jaar, door de penningmeester teruggestort. Leden die geen bardienst hebben gedraaid ontvangen de inleg van € 25,- niet retour.

4. Voor het inplannen van een bardienst gaan de leden naar https://mijn.knltb.club/clubs. Hier kan het lid zelf de gewenste datum en tijd kiezen uit de aangeboden bardiensten.

5. De bardiensten zijn alleen tijdens competitie en toernooidagen. Op reguliere speeldagen, door de weeks, is er GEEN bardienst.

6. Blijk het lid, op een door hem/haar zelf ingeplande datum, toch niet te kunnen dan dient het lid zelf voor vervanging te zorgen of met iemand te ruilen. In beide gevallen dient dit gemeld te worden bij de Werkgroep Kantine via e-mail: [email protected]. Kan een lid geen vervanging vinden dan dient dit zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voor aanvang bardienst, gemeld te worden bij de Werkgroep Kantine via de mail. De Werkgroep Kantine zorgt voor vervanging. De inleg van € 25,- wordt dan niet teruggestort.

7. Bestuursleden en werkgroepleden zijn vrijgesteld van bardienst. Bij hen wordt de inleg van € 25,- niet geïncasseerd.

Instructies voor het on-line zelf inplannen van de bardienst lees je hieronder. 
Voor meer informatie kun je terecht bij Jan Nab tel 06–81435060.

 

Instructie-bardienst-inplannen.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 573 452 278

T.V. Ruurlo

Loolaan 94
7261 HV Ruurlo