Even voorstellen: clubtrainer Jan Kruitbos

Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Jan Kruitbos.

Samen met mijn vrouw Gea woon ik in Twello. Ik ben reeds 40 jaar fulltime tennistrainer.

Van deze 40 jaar heb ik bijna 35 jaar met heel veel plezier gewerkt bij Tennisvereniging Epe en daarna nog 4 jaar bij Tennisvereniging Strokel in Harderwijk. Via mijn werkgever TOTAAL IN TENNIS ben ik in contact gekomen met Tennisvereniging Ruurlo.

Tennistraining geven is mijn passie. En tennisliefhebbers van alle niveaus op verschillende manieren beter en daardoor met meer plezier te laten tennissen is mijn belangrijkste doelstelling. Daarnaast vind ik het leuk en vanzelfsprekend om naast het verzorgen van de trainingen, samen met bestuurs- en commissieleden en TOTAAL IN TENNIS een bijdrage te leveren aan het goed functioneren van tennisvereniging Ruurlo.

Alle leden moeten zich er thuis voelen, vooral omdat er rekening gehouden wordt met de verschillende doelgroepen binnen de vereniging.

TOTAAL IN TENNIS heeft in de personen Rogier Kristians en Michel Lentjes twee partners gevonden, die gezamenlijk in de Regio Achterhoek nieuw leven in willen blazen in verschillende tennisactiviteiten. Tennisvereniging Ruurlo zal ook onderdeel gaan uitmaken van deze samenwerking.

Graag tot ziens, zowel op als naast de baan.

Met sportieve groet, Jan Kruitbos.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 573 452 278

T.V. Ruurlo

Loolaan 94
7261 HV Ruurlo