Informatiebericht inzake tennis en het coronavirus.

12 maart 2020

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

De KNLTB en daarmee TV Ruurlo volgen het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en gelden tot 31 maart 2020.   

Een en ander houdt in dat wij adviseren om alle clubbijeenkomsten zoals overleggen, vergaderingen en werkgroep bijeenkomsten af te gelasten. Alle door TV Ruurlo georganiseerde evenementen en bijeenkomsten zullen voorlopig vervallen. Onder andere de TOSS challenge en de informatiebijeenkomst voor de jeugd en hun ouders/verzorgers vervallen.

Dit houdt niet in dat ons tennispark is gesloten. Tennissers die op ons park willen trainen en spelen wordt geadviseerd om de algemeen geldende hygiëne-eisen in ogenschouw te nemen en indien mogelijk sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen.

Het advies van het RIVM luidt: was je handen goed, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Schud geen handen meer.

De KNLTB heeft aangegeven dat dit ook consequenties zal hebben voor de competitie. Zij zullen de komende dagen de verenigingen hierover verder informeren. Indien wij deze informatie ontvangen zullen wij dit vanzelfsprekend delen.  

Bestuur TV Ruurlo.  

 

Bezoek de sites van het rivm.nl of de rijksoverheid.nl voor meer informatie.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 573 452 278

T.V. Ruurlo

Loolaan 94
7261 HV Ruurlo