Training en lidmaatschap jeugd

Als je lid wordt van TV Ruurlo word je automatisch aangemeld bij de KNLTB en ontvang je een pasje. Hiermee kun je onder andere deelnemen aan de competitie en mag je onbeperkt komen tennissen op onze banen. De contributie voor de jeugd bedraagt € 99,50 per jaar en wordt geïnd door de club. De tennislessen worden separaat door de trainers gefactureerd aan de ouders. Een deel van de contributie wordt aangewend als subsidie voor de tennislessen. 

In principe worden vervallen lessen ingehaald. Bij een reeks van 15 lessen geldt bij lesuitval door weersomstandigheden het volgende: de les wordt, indien mogelijk, ingehaald op een door trainer te bepalen moment of de trainer kiest ervoor om 1x een theorieles binnen in te lassen. De trainer geeft de garantie dat er bij een serie van 15 lessen minimaal 13 lessen worden gegeven. Bijgaand tref je het gehele lesregelement. 

Met ingang van 1 april 2020 worden de tennislessen verzorgt door TOTAAL IN TENNIS. Inschrijven voor de tennislessen kan via deze site

 

Lesreglement TinT-TVR.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 573 452 278

T.V. Ruurlo

Loolaan 94
7261 HV Ruurlo