Training en lidmaatschap jeugd

Als je wilt gaan tennissen mag je eerst twee keer een proefles volgen. Een tennisracket krijg je te leen.  Heb je interesse in een proefles? Meld je dan even telefonisch of per mail aan bij het bestuur.

Na de tweede proefles schrijf je je in door middel van onderstaand aanmeldingsformulier. Als je lid bent geworden delen de trainers je in bij een trainingsgroep van circa 6 kinderen.

Als je lid wordt van TV Ruurlo word je automatisch aangemeld bij de KNLTB en ontvang je een pasje. Hiermee kun je onder andere deelnemen aan de competitie en mag je onbeperkt komen tennissen op onze banen. De contributie voor de jeugd bedraagt € 97,- per jaar en wordt geïnd door de club. De tennislessen (€ 4,50 per uur per kind) worden separaat door de trainers gefactureerd aan de ouders.

In principe worden vervallen lessen ingehaald. Bij een reeks van 15 lessen geldt bij lesuitval door weersomstandigheden het volgende: de les wordt, indien mogelijk, ingehaald op een door trainer te bepalen moment of trainer kiest ervoor om 1x een theorieles binnen in te lassen.

Lukt inhalen niet en is er geen theorieles gegeven, dan is 1e vervallen les voor rekening trainer, een evt. 2e vervallen les is voor rekening ouders. Wanneer een kind een les mist, vanwege ziekte of een andere privéreden, dan wordt deze les niet ingehaald of vergoed.

Aanmeldingsformulier tennistraining jeugd.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 573 452 278

T.V. Ruurlo

Loolaan 94
7261 HV Ruurlo