Training en lidmaatschap jeugd

Lid worden en trainen

Als je lid wordt van Tennisvereniging Ruurlo word je automatisch aangemeld bij de tennisbond en ontvang je een pasje. Hiermee kun je onder andere deelnemen aan de competitie en mag je onbeperkt komen tennissen op onze banen.

De contributie voor de jeugd bedraagt € 99,50 per jaar en wordt geïnd door de club. De tennislessen worden separaat gefactureerd aan de ouders.

Een deel van de inkomsten van de vereniging wordt gebruikt als bijdrage aan de tennislessen voor de jeugd. In de praktijk betekent dit dat de vereniging, per gevolgde les, een deel van de lesgeld betaald.

Tennisvereniging Ruurlo hanteert het beleid dat van ieder jeugdlid wordt verwacht deel te nemen aan de tennislessen. Dit is belangrijk voor het spelplezier, het teamgevoel én het verbeteren van het spelniveau van de jeugd.

In principe worden vervallen tennislessen ingehaald. Bij een reeks van 15 lessen geldt bij lesuitval door weersomstandigheden het volgende: de les wordt, indien mogelijk, ingehaald op een door trainer te bepalen moment of de trainer kiest ervoor om 1x een theorieles binnen in te lassen. De trainer geeft de garantie dat er bij een serie van 15 lessen minimaal 13 lessen worden gegeven. Bijgaand tref je het gehele lesregelement. 

Met ingang van 1 april 2020 worden de tennislessen verzorgt door TOTAAL IN TENNIS. Duncan Kristians is de clubtrainer.

Inschrijven voor de tennislessen kan via deze site

 

Lesreglement TinT-TVR.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 573 452 278

T.V. Ruurlo

Loolaan 94
7261 HV Ruurlo