Terug naar overzicht

Toss challenge

Loolaan 94, Ruurlo
20-11-2019 20:00 - 20-11-2019 22:00
TV Ruurlo organiseert op 7 woensdagavonden, de TOSS CHALLENGE. Deze tennis avond is voor ieder lid ongeacht leeftijd en niveau. Dus wil je gezellig tennissen met veel lol, andere mensen leren kennen of nieuwe tennismaatjes maken dan is de TOSS CHALLENGE de uitgelezen kans. Als vereniging hopen wij hiermee de vraag te beantwoorden om tennissen binnen onze vereniging naast de competitie en toernooien voor iedereen toegankelijk en leuk te maken en de mogelijkheid te bieden om andere mensen te ontmoeten.
---
Van 20.00 uur tot 22.00 uur wordt er gespeeld op 4 banen. Na het inspelen wordt er in 3 ronden van 30 minuten in een willekeurige volgorde met en tegen elkaar gespeeld. Je wordt dus ingedeeld met een lid zonder vooraf te weten of je een dubbel of mix partij gaat spelen. Zelfs een enkel partij behoort tot de mogelijkheden. De TOSS CHALLENGE is daarom leuk voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Jij bepaalt zelf hoeveel partijen je per avond speelt. 
---
Voor iets bij de koffie en een hapje tijdens de nazit wordt gezorgd door een groep enthousiaste vrijwilligers.
---
Meedoen is belangrijker dan winnen en gezelligheid en lol staan voorop. Toch hebben wij gemeend een klassement te hanteren. Voor de eerste prijs is er een leuke prijs. Als je aanwezig bent ontvang je 2 punten, win je een partij dan ontvang je 3 punten en een verliespartij levert 1 punt op. Na 7 ronden wordt de eindstand opgemaakt. Zo heeft iedereen kans.
  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 573 452 278

T.V. Ruurlo

Loolaan 94
7261 HV Ruurlo