Kom ook padellen bij TV Ruurlo

Onze vereniging is gestart met de plannen voor de aanleg van padelbanen. Een enorme organisatie waar vele vrijwilligers aan meewerken. Doel is om dit in 2024 te realiseren zodat er na de zomervakantie van 2024 padel gespeeld kan worden bij TV Ruurlo.

Wil jij padellen in Ruurlo?
Schrijf je dan nu in als lid van onze vereniging via ons inschrijfformulier. 
Het lidmaatschap start op de dag van de opening van onze padelbanen. De jaarlijkse contributie van € 175 zal naar verhouding in 2024 in rekening worden gebracht. 

Help mee de aanleg te realiseren en waar mogelijk de stap van twee naar drie padelbanen te verwezenlijken.
Voor de realisatie van deze plannen is veel geld nodig. Hiervoor geeft de vereniging obligaties uit waarop jaarlijks wordt afgelost. Wil je meer weten? Kijk op deze pagina en doe mee. Deelnemers aan dit obligatieplan hebben voorrang bij een lidmaatschap.

Er is veel belangstelling voor padellen dus schrijf je nu in. Bij 100 aanmeldingen geldt er een aanmeldstop. Nieuwe aanmeldingen komen dan op een wachtlijst. Lukt het om drie banen te realiseren dan is er plek voor 150 padellers. 

Ter promotie geven wij bij iedere 10e aanmelding een blik padelballen cadeau en bij iedere 25e aanmelding een gratis padelles. De 100e aanmelding krijgt zelfs een padelracket cadeau. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de opening van de padelbanen. 

Onderstaand een overzicht van de veel gestelde vragen en antwoorden.
 1.       Wat gebeurt er als ik mij aanmeld?
Je wordt ingeschreven als lid onder het voorbehoud dat je in de loop van 2024 kunt padellen. Als lid ben je als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je betaalt nog geen contributie, dat komt later nadat je daadwerkelijk kunt padellen.

2.       Wat gebeurt er met mijn inschrijving als de Padelbanen niet worden gerealiseerd?
Dan vervalt automatisch je inschrijving en wordt er geen contributie geïncasseerd. Je wordt hierover via een e-mail op de hoogte gebracht. Heb je ingeschreven voor een obligatie? Deze komt dan ook automatisch te vervallen.

3.       Wanneer kan ik beginnen met padellen?
Zodra de renovatie van ons park en de banen gereed zijn zal het vernieuwde park geopend worden. Vanaf dan kan er padel gespeeld worden. We verwachten medio september 2024. 

4.       Ben ik geschikt voor Padel?
JA natuurlijk! Padel is een toegankelijke sport en TV Ruurlo biedt ook lessen aan voor de fanatiekelingen.

5.       Hoe wordt de contributie voor 2024 berekend? Stel de padelbanen worden geopend op 5 september. Dan brengen wij alleen de resterende volledige maanden van 2024 in rekening. In dit voorbeeld 3/12 x € 175,- = € 43,75

6.       Wanneer wordt de contributie van mijn rekening afgeschreven?
Voor 2024 wordt de contributie binnen 1 maand na het openen van de padelbanen afgeschreven. In de volgende jaren wordt de contributie in twee delen afgeschreven. In het voorjaar en in het najaar.

7.       Betaal ik inschrijfkosten?
Nee, wij rekenen geen inschrijfkosten.

8.       Wordt mijn lidmaatschap automatisch verlengd? Het betreft een lidmaatschap voor onbepaalde tijd en loopt dus automatisch door. Opzeggen kan in het lopende jaar tot 1 december. Het lidmaatschap eindigt dan op 31 december van datzelfde jaar.

9.       Kan ik ook deelnemen aan het obligatieplan?
Jazeker, graag zelfs. Veel uitleg hierover vind je op het inschrijfformulier op onze website. Maar kort gezegd, je leent geld aan de vereniging dat je in 10 jaarlijkse porties weer terug ontvangt.

10.   Wordt er ook vrijwilligerswerk van mij verwacht?
In 2024 ben je als nieuw lid vrijgesteld van vrijwilligerswerk. Vanaf 2025 gelden de standaard regels die wij hanteren voor leden van onze vereniging. Dit houdt in 2 vrijwilligersdiensten (kantinedienst en/of groen werkzaamheden) of je bijdrage leveren door in een commissie actief te zijn. Ook heb je de mogelijkheid om je vrijwilligerswerk  af te kopen. Het huidige tarief daarvoor is € 25 voor het hele jaar.

11.   Wat doet padel voor je lichaam?
Je verbrandt maar liefst 600 calorieën wat gelijk staat aan een Big Mac.

12.   Kun je ook een padelbaan huren?
Dat is op dit moment nog niet zeker, hier moeten het bestuur en de leden nog over beslissen. Maar als er veel leden zijn die willen padellen is er geen ruimte voor verhuur.

13.   Kun je padelspullen huren?
We zullen zorgen dat er een paar padelrackets en ballen klaarliggen voor mensen die het een keer willen proberen. Als lid van TVRuurlo kun je met 10% korting alle benodigde spullen bij Padeldistrict.com aanschaffen.

14.   Mag ik als lid een introducee meebrengen?
Ja, leden mogen twee maal per jaar een introducee meebrengen om een balletje te slaan. Dit gaat via het geautomatiseerde afhangsysteem in de KNLTB ClubApp.

15.   Wat is de KNLTB ClubApp?
Dit is een App waar alleen leden van TVRuurlo op kunnen inloggen en een baan kunnen reserveren. Ook lees je hier het laatste nieuws, de clubagenda, de vrijwilligersdiensten en contactinformatie van andere leden. Teveel om op te noemen. Na aanmelding ontvang je via een e-mail de inloggegevens voor de ClubApp.

16.   Waar mag ik allemaal gebruik van maken op de vereniging?
Als lid mag je gebruik maken van alle faciliteiten die TV Ruurlo biedt: De banen (tennis en padel), de kleedkamers, de douches, de toiletten (ook toegankelijk als de kantine gesloten is). In de kantine kan genoten worden van een koffie/thee/frisje/biertje/wijntje.

17.   Kan ik direct meedoen aan toernooien en/of competities?
Natuurlijk. Ieder jaar organiseren wij ons eigen toernooi. Maar ook bij andere verenigingen kun je meedoen aan open toernooien die zij organiseren. Via nieuwsitems in de ClubApp of in de periodieke nieuwsbrief die je via de e-mail ontvangt zullen we je op de hoogte houden. Hierin zal ook een oproep voor deelname aan verschillende competities komen te staan. Uitkomen voor het padelteam van TVRuurlo. Wie wil dat nou niet!

18.   Mag ik de hele dag padellen?
Helaas moeten we onze hekken af en toe sluiten. Maar van 08:00 uur tot 23:00 uur kan er gespeeld worden. Je hangt je baan samen met je medespelers voor een uur af via de ClubApp. Is er geen reservering na jou, dan mag je gerust nog even doorspelen. Ben je afgehangen dan moet je plaatsmaken voor anderen. Eventueel op een later tijdstip weer een baan afhangen is natuurlijk mogelijk. Je kunt de tijd dan overbruggen met een drankje in de kantine. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 573 452 278

T.V. Ruurlo

Loolaan 94
7261 HV Ruurlo

KVK-nummer

40101300