Vacature trainer sportspeeltuin

Vacature trainer sportspeeltuin

De sportspeeltuin biedt peuters en kleuters van 3 tot en met 8 jaar wekelijks een breed beweegaanbod waar plezier centraal staat. In het programma staat het aanleren van algemene beweegvaardigheden centraal. Een prima basis om op de leeftijd van 6/7 /8 jaar door te stromen naar de sport van hun keuze.


Voor deze groep zoeken wij voor de dinsdagmiddag van 15.45 tot 16.45 uur een trainer!  
Kom jij ons helpen?

·         Ben je enthousiast en energiek,
·         Heb jij een groot hart voor kinderen, en zij voor jou,
·         Ben jij iemand die moeiteloos activiteiten organiseert,
·         Vind jij bewegen, sporten en meedoen belangrijk,
·         En heb je de juiste papieren?  

Dan komen wij graag met jou in contact. Je kunt informatie inwinnen bij Ineke Nijen Es, 06-12994368 of [email protected].
Wij bieden een hele leuke uitdaging en uiteraard staat hier een passende vergoeding tegenover. Indien je voor meer uren inzetbaar bent dan komen wij ook graag met jou in contact omdat we nog meer beweeg- en sportinitiatieven hebben.   

Breed motorisch aanbod
De sportspeeltuin is een sportactiviteit voor kinderen van 3 t/m 8 jaar. De coördinatie van deze kinderen is volop in ontwikkeling, en daarom is het voor deze leeftijd vooral belangrijk dat kinderen goed leren bewegen en ontdekken hoe leuk bewegen is. Een passend aanbod voor de allerjongsten is dan ook een breed motorisch aanbod. Zo’n brede basis zorgt ervoor dat het kind later makkelijker zal leren een sport onder de knie te krijgen en dat draagt weer bij aan het spelplezier! Het programma van de sportspeeltuin is gericht op een breed motorisch ontwikkeling (BMO). Daarmee biedt BMO de basis voor een leven lang plezier in sporten en bewegen.  

De sportspeeltuin is een initiatief van Heel Ruurlo beweegt – Samenwerkende sport in Ruurlo Om zowel jong als oud meer aan het bewegen hebben de sportverenigingen samenwerking gezocht met Kinderopvang Avonturijn, scholen, voor Mekaarteam Ruurlo, sportfederatie Berkelland, verpleeg- en verzorgingshuizen.   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 573 452 278

T.V. Ruurlo

Loolaan 94
7261 HV Ruurlo

KVK-nummer

40101300